Smalltown Horse Stables

Smalltown Horse Stables
Smalltown Horse Stables is al meer dan 10 jaar een begrip op het gebied van menopleidingen. ORUN meninstructeur Fred van Vliet verzorgt menlessen voor alle menbewijzen. Daarin word hij bijgestaan door een team van enthousiaste hulpen. Natuurlijk zijn ook meer sportgerichte menners welkom bij Smalltown voor het verbeteren van hun paarden en menkunst d.m.v. dressuur, vaardigheid en marathontrainingen.

De accommodatie van waaruit wordt gewerkt, bevindt zich in Vorstenbosch. Een plaatsje gelegen nabij Veghel en Uden in het Brabantse land tegen natuurgebied 'De Maashorst'. Dit maakt Smalltown een goede uitvalbasis voor het maken van schitterende ritten door de natuur.

Dressuur staat bij Smalltown hoog in het vaandel. Dressuur is de basis voor alle men-activiteiten, dus zeer belangrijk. Wij gaan uit van de kwaliteiten van het (men)paard, waarbij wij als mens mogen proberen om die kwaliteiten er op een nette manier uit te rijden.

Regelmatig organiseren we oefendagen voor diverse onderdelen van de mensport. Ook organiseert de Stichting Brabantse Mensport jaarlijks een of meer mentrec wedstrijden.

Voor het maken van buitenritten met begeleiding bestaat de mogelijkheid tot het huren van een rijtuig of zelfs een complete aanspanning. Dit kan voor een rit van een paar uurtjes, tot hele dagritten inclusief picknick of stop bij een gezellig etablissement in de omgeving.

Voor wie het wat ruiger mag, bestaat de mogelijkheid tot het rijden van enkele marathon hindernissen, waaronder onze waterbak.

Kijk op mencursus.nl voor actuele informatie en reserveren!

Locatie Smalltown Horse Stables:

Contactpersoon:

Fred van Vliet
06-23446458
info@mencursus.nl

 

Locatie:

Watersteeg 1
5476 KW Vorstenbosch
Telefoon: 06-23446458
www.mencursus.nl
info@stalsmalltown.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 13-08-2021

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com