Automuseum

Classic Park Automuseum
Classic Park is een dynamisch automuseum. Het museum leeft! Praktisch elke dag vinden er door verkoop wisselingen plaats in de collectie. De collectie is breed samengesteld en is gedeeltelijk opgebouwd uit museale voertuigen van particulieren die telkens voor een korte tijd tentoongesteld worden. De verzameling is voor 40% eigendom van Classic Park, circa 60% is ter beschikking gesteld door particuliere verzamelaars of in consignatie ter verkoop aangeboden.

Door in- en verkoop van veteran cars, vintage cars, pre-war cars, post-war cars, oldtimers en youngtimers is de collectie sterk wisselend. Moderne sportauto's en exclusieve auto's als Ferrari, Rolls-Royce en Porsche maken met de andere auto's Classic Park tot een waar Mekka voor de autoliefhebber.

De combinatie van tijdelijke tentoonstellingen en wisseling in de collectie door in- en verkoop maken een nieuw bezoek aan Classic Park telkens een verrassing. Naast binnen is er buiten ook vaak veel te zien. Veel toertochten met klassieke auto's doen Classic Park aan voor een lunch of diner. Dat geeft een kleurrijk beeld op de parkeerterreinen met veel ambiance voor de deelnemers en bezoekers.

De evenementen die door Classic Park Festivals of een externe organisator georganiseerd geven Classic Park verdere dynamiek. Private museumstukken rijden dan af en aan en parkeren via de boulevard recht voor de zongelegen terrassen!

De evenementen, zie agenda, bij Classic Park zijn vaak heel bijzonder, ze staan in het teken van een bijzonder automerk, tijdsperiode of thema. Vaak worden er dan verschillende activiteiten aangeboden, waaronder bijvoorbeeld een racesimulator, het laten fotograferen van uw eigen auto of een statisch concours d'élégance. Memorabilia, standhouders en handelaren maken de sfeer compleet.

Classic Park is een echt belevingscentrum, die de zintuigen continue prikkelt. Naast de auto's is er kunst in het gebouw en op het terrein en het restaurant met terras maken Classic Park telkens tot een nieuwe beleving, zowel zakelijk als privé.

Raadpleeg altijd eerst www.classicpark.nl voor meer informatie, een afspraak en om te reserveren.

Locatie:

Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: € 10,00
Informeren en reserveren op www.classicpark.nl
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Over Classic Park:

Classic Park

 

Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Telefoon: 0411 - 60 5000
www.classicpark.nl
info@classicpark.nl

Classic Park is een dynamisch automuseum. Praktisch elke dag vinden er door verkoop collectiewisselingen plaats. Naast de auto's kan men er kunst bezichtigen. Het terrein en het restaurant met terras maken Classic Park tot een écht belevingscentrum.

 

Lees meer >

Reviews op Automuseum

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Automuseum.


Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com