Classic Park

Classic Park
Classic Park is een dynamisch automuseum. Het museum leeft! Praktisch elke dag vinden er door verkoop wisselingen plaats in de collectie. De collectie is breed samengesteld en is gedeeltelijk opgebouwd uit museale voertuigen van particulieren die telkens voor een korte tijd tentoongesteld worden. De verzameling is voor 40% eigendom van Classic Park, circa 60% is ter beschikking gesteld door particuliere verzamelaars of in consignatie ter verkoop aangeboden.

Door in- en verkoop van veteran cars, vintage cars, pre-war cars, post-war cars, oldtimers en youngtimers is de collectie sterk wisselend. Moderne sportauto's en exclusieve auto's als Ferrari, Rolls-Royce en Porsche maken met de andere auto's Classic Park tot een waar Mekka voor de autoliefhebber.

De combinatie van tijdelijke tentoonstellingen en wisseling in de collectie door in- en verkoop maken een nieuw bezoek aan Classic Park telkens een verrassing. Naast binnen is er buiten ook vaak veel te zien. Veel toertochten met klassieke auto's doen Classic Park aan voor een lunch of diner. Dat geeft een kleurrijk beeld op de parkeerterreinen met veel ambiance voor de deelnemers en bezoekers.

De evenementen die door Classic Park Festivals of een externe organisator georganiseerd geven Classic Park verdere dynamiek. Private museumstukken rijden dan af en aan en parkeren via de boulevard recht voor de zongelegen terrassen!

De evenementen, zie agenda, bij Classic Park zijn vaak heel bijzonder, ze staan in het teken van een bijzonder automerk, tijdsperiode of thema. Vaak worden er dan verschillende activiteiten aangeboden, waaronder bijvoorbeeld een racesimulator, het laten fotograferen van uw eigen auto of een statisch concours d'élégance. Memorabilia, standhouders en handelaren maken de sfeer compleet.

Classic Park is een echt belevingscentrum, die de zintuigen continue prikkelt. Naast de auto's is er kunst in het gebouw en op het terrein en het restaurant met terras maken Classic Park telkens tot een nieuwe beleving, zowel zakelijk als privé.

Zakelijke events zijn voor de exploitatie van Classic Park van groot belang. Bij Classic Park werkt een team van mensen die professioneel bezig zijn in de eventbranche. Zij maken het onmogelijke mogelijk voor groepen van 50 tot 5.000 gasten. Voor bedrijven kunnen wij de eventruimten Two Tone, Drive Through en Miglia Lounge of de vergaderruimten een eigen zakelijke uitstraling geven opdat de branding van het bedrijf maximaal is. De zakelijke activiteiten maken Classic Park nog dynamischer!

Locatie Classic Park:

Locatie:

Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Telefoon: 0411 - 60 5000
www.classicpark.nl
info@classicpark.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 08-10-2021

@ClassicParkNL

Mar 9, 11:03
Classic Park
@ClassicParkNL
Just arrived: #MG B GT More info about this MG: https://t.co/zeDf6DPrUe. https://t.co/n49QZoLTgD
Oct 23, 12:25
Classic Park
@ClassicParkNL
Just arrived: #Maserati 3200 GT with only 5.400 km! More info about this Maserati: https://t.co/QYttveaJYW. https://t.co/hZPxfrjPDq
Oct 18, 10:43
Classic Park
@ClassicParkNL
Successfully sold: #Ferrari 400 i, #Caterham Super Seven 2.0 HPC 16V, #Mercedes-Benz 220 S Cabriolet, #Lancia Delta… twitter.com/i/web/status/1…
Oct 16, 15:23
Classic Park
@ClassicParkNL
Team Classic Park is ready! Come and visit us at our booth during 18-20 October at Classic Expo Salzburg. We are al… twitter.com/i/web/status/1…
May 21, 15:13
Classic Park
@ClassicParkNL
Sunday 26 May 2019: #Youngtimer Festival at Classic Park. More information: https://t.co/rzxH8yZjoc. https://t.co/dcn6FdpE49

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com