Vergaderlocatie

BlossomField Vergaderlocatie
BlossomField Vergaderlocatie
BlossomField Vergaderlocatie
BlossomField is een warme en sfeervolle vergaderlocatie landelijk gelegen in Heeswijk Dinther in Noord-Brabant en biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Met een uitstekende bereikbaarheid op 10 minuten van zowel de A50 alsook de A2, ligt BlossomField ook op slechts 5 minuten lopen van buitengebied "Dertien Hectare".

De boerderij stamt uit 1899 en is in 2005 volledig gerenoveerd. Vervolgens is in 2019 de boerderij gerestyled tot een aantrekkelijke locatie om te vergaderen. Hierbij is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van authentieke materialen. De sfeervolle, comfortabele ruimte is geschikt voor groepen tot 12 personen. Komen jullie met iets meer, laat het ons weten en we kijken graag wat er mogelijk is.

BlossomField is een bijzondere plek waar je altijd ongestoord kunt verblijven. De boerderij staat exclusief tot jullie beschikking en is te huur per dagdeel. De ruimte richten we geheel naar jullie wens in. Een vergaderopstelling, een huiselijke inrichting met zitjes, een kring van comfortabele stoelen of juist een mooie open ruimte. Bij mooi weer is er meer dan genoeg ruimte om naar buiten te gaan en ook heerlijk te lunchen op de binnenplaats.

Willen jullie graag gedurende de bijeenkomst in subgroepjes uiteen? Er zijn volop mogelijkheden in de Herd, de stallen, op de binnenplaats of in de weilanden. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens de reservering.

Naast vergader- en presentatiefaciliteiten kunnen jullie in de Herd terecht voor koffie, thee, fris en een heerlijke gezonde lunch. De lunch bestaat uit 100% biologische producten van regionale leveranciers. De Herd is het warme levende hart van de boerderij waar de kachel altijd brandt.

BlossomField faciliteert graag de bijeenkomst naar jullie wensen, zodat jullie je kunnen focussen op het doel van jullie samenkomst. Jullie hebben de locatie exclusief tot je beschikking en kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die er zijn. BlossomField biedt goede zitplekken, waarbij diverse opstellingen mogelijk zijn. Ik sta als host de gehele dag tot jullie beschikking.

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Is er behoefte aan andere activiteiten als onderdeel van jullie dag, dan zijn er vele mogelijkheden.
Er is volop ruimte in en rond de boerderij. Laat het ons weten en we denken graag met je mee. Daarnaast beschikken we over een netwerk van vakmensen en kunnen we de organisatie van de activiteiten van je overnemen.

Locatie:

Pater van den Elsenstraat 6
5473 VH Heeswijk-Dinther

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: Vanaf € 275,00
Tijd: 4 uur
Informatie en reserveren via www.blossomfield.nl
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reacties op Vergaderlocatie

 

Er zijn nog geen reacties. Voeg als eerste een reactie toe voor Vergaderlocatie.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com