BlossomField

BlossomField
INSPIRATIE LOCATIE

BlossomField is een warme en sfeervolle vergaderlocatie landelijk gelegen in Heeswijk Dinther in Noord-Brabant en biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Met een uitstekende bereikbaarheid op 10 minuten van zowel de A50 alsook de A2, ligt BlossomField ook op slechts 5 minuten lopen van buitengebied "Dertien Hectare".

Waar je ook voor naar BlossomField komt, Annelies van den Broek zorgt er met haar openheid en warmte voor dat je je direct thuis voelt.


AUTHENTIEK

De boerderij stamt uit 1899 en is in 2005 volledig gerenoveerd. Vervolgens is in 2019 de boerderij gerestyled tot een aantrekkelijke locatie om te vergaderen. Hierbij is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van authentieke materialen. De sfeervolle, comfortabele ruimte is geschikt voor groepen tot 12 personen. Komen jullie met iets meer, laat het ons weten en we kijken graag wat er mogelijk is.


EXCLUSIEF

BlossomField is een bijzondere plek waar je altijd ongestoord kunt verblijven. De boerderij staat exclusief tot jullie beschikking en is te huur per dagdeel. De ruimte richten we geheel naar jullie wens in. Een vergaderopstelling, een huiselijke inrichting met zitjes, een kring van comfortabele stoelen of juist een mooie open ruimte. Bij mooi weer is er meer dan genoeg ruimte om naar buiten te gaan en ook heerlijk te lunchen op de binnenplaats.


WARM HART

Naast vergader- en presentatiefaciliteiten kunnen jullie in de Herd terecht voor koffie, thee, fris en een heerlijke gezonde lunch. De lunch bestaat uit 100% biologische producten van regionale leveranciers. De Herd is het warme levende hart van de boerderij waar de kachel altijd brandt.


FACILITEITEN

BlossomField faciliteert graag de bijeenkomst naar jullie wensen, zodat jullie je kunnen focussen op het doel van jullie samenkomst. Jullie hebben de locatie exclusief tot je beschikking en kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die er zijn. BlossomField biedt goede zitplekken, waarbij diverse opstellingen mogelijk zijn. Ik sta als host de gehele dag tot jullie beschikking.

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.


ACTIVITEITEN

Is er behoefte aan andere activiteiten als onderdeel van jullie dag, dan zijn er vele mogelijkheden.
Er is volop ruimte in en rond de boerderij. Laat het ons weten en we denken graag met je mee. Daarnaast beschikken we over een netwerk van vakmensen en kunnen we de organisatie van de activiteiten van je overnemen.


PAARDENCOACHING

Coaching met paarden is altijd op maat. Er is een ontwikkeltraject, quick scan, kindercoaching en een extern traject.


Uitgebreide informatie is op aanvraag via de website www.blossomfield.nl

Locatie BlossomField:

Locatie:

Pater van den Elsenstraat 6
5473 VH Heeswijk-Dinther
Telefoon: 06-10935533
www.blossomfield.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 24-10-2021

Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023


Heerlijk zomers online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com