Verblijfsaccommodatie

Vakantieboerderij Castenray Verblijfsaccommodatie
Vakantieboerderij Castenray Verblijfsaccommodatie
Vakantieboerderij Castenray Verblijfsaccommodatie
Vakantieboerderij Castenray Verblijfsaccommodatie
Vakantieboerderij Castenray Verblijfsaccommodatie
Gelegen in het dorpje Castenray, in een landelijke en agrarische omgeving, te midden van nog in bedrijf zijnde boerderijen. Het is een vrijstaande groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 10 personen.

Op de begane grond van deze accommodatie vind je een woonkamer met openhaard, zithoek en aparte (woon)keuken. Daarnaast een zogenaamde ‘opkamer’ met een tweepersoonsbed en een vaste wastafel op de kamer. Op de begane grond is nog een slaapkamer. De sanitaire voorzieningen zijn tevens op de begane grond. Er is een badkamer met ligbad/douche en een aparte douche. Tevens is er op de begane grond nog een tweede douche en toilet. Op de eerste verdieping zijn drie tweepersoonskamers. Kinderledikantjes en kinderstoeltjes zijn aanwezig. Ruime tuin met terras en een grote zandbak, in de zomermaanden kan er gebruik gemaakt worden van een tuinkachel. Op een naastgelegen grasveld hangt een volleybal net. Verder zijn er twee jeu de boulesbanen en een groot trapveld aanwezig. Aparte ruimte met o.a. tafeltennis, café-voetbalspel, dartbord en een levensgroot vier op een rij spel. Er is in ruime mate speelgoed aanwezig voor kleinere kinderen.

Slaapkamers

- Begane grond; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en wastafel en 1 slaapkamer met 2-eenpersoonsbedden
- Eerste verdieping; 3 slaapkamers met op elk twee eenpersoonsbedden.
- Bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens.
- Indien gewenst kan men bedlinnen huren.

Alle kenmerken en voorzieningen staan op de website vermeld.


Landelijke omgeving

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Knooppunten fiets- en wandelroutes zijn aanwezig. Er loopt een fietsroute langs de deur. In Melderslo is asperge- en champignonmuseum de Locht te bezichtigen. In Arcen zijn de kasteeltuinen een bezienswaardigheid. Ook is er een jeneverstokerij in een oude watermolen (de IJsvogel), een bierproeverij en een thermaalbad. Speciaal voor kinderen is het Attractiepark Toverland in Sevenum, speeltuin Klein Zwitserland in Tegelen en een aanrader is Speeltuin Roeffen (gratis) in Grubbenvorst. Castenray is een dorp van 800 inwoners, waar weinig voorzieningen zijn. Wel is er een dorpscafe en een goed bekendstaand Chinees restaurant. Supermarkten zijn er in Horst en Venray voldoende, alsook warme bakkers. Kortom, U zult ervaren dat het ook in het Noord-Limburgse land goed toeven is. Internetadressen van bezienswaardigheden, speeltuinen, activiteiten e.d. vindt u op de website.



Contactpersoon:

Wim en Miny Tacken
06-12437683
miny.tacken@hotmail.com

 

Locatie:

Lollebeekweg 32
5811 AL Castenray

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Deelnemers: Vanaf 1 deelnemer

Reserveren kan alleen via de eigen website.
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Verblijfsaccommodatie

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Verblijfsaccommodatie.


Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com