Vakantieboerderij Castenray

Vakantieboerderij Castenray
Gelegen in het dorpje Castenray, in een landelijke en agrarische omgeving, te midden van nog in bedrijf zijnde boerderijen. Het is een vrijstaande groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 10 personen.

Op de begane grond van deze accommodatie vind je een woonkamer met openhaard, zithoek en aparte (woon)keuken. Daarnaast een zogenaamde ‘opkamer’ met een tweepersoonsbed en een vaste wastafel op de kamer. Op de begane grond is nog een slaapkamer. De sanitaire voorzieningen zijn tevens op de begane grond. Er is een badkamer met ligbad/douche en een aparte douche. Tevens is er op de begane grond nog een tweede douche en toilet. Op de eerste verdieping zijn drie tweepersoonskamers. Kinderledikantjes en kinderstoeltjes zijn aanwezig. Ruime tuin met terras en een grote zandbak, in de zomermaanden kan er gebruik gemaakt worden van een tuinkachel. Op een naastgelegen grasveld hangt een volleybalnet. Verder zijn er twee jeu de boulesbanen en een groot trapveld aanwezig. Aparte ruimte met o.a. tafeltennis, café-voetbalspel, dartbord en een levensgroot vier op een rij spel. Er is in ruime mate speelgoed aanwezig voor kleinere kinderen.

Interesse? Ga voor meer informatie en reserveringen naar www.vakantieboerderij-castenray.nl

Locatie Vakantieboerderij Castenray:

Activiteiten van Vakantieboerderij Castenray:

Een vrijstaande groepsaccommodatie tot 10 personen, gelegen in het dorpje Castenray, in een landelijke en agrarische omgeving.
Vakantieboerderij Castenray
Castenray, Venray

Contactpersoon:

Wim en Miny Tacken
06-12437683
miny.tacken@hotmail.com

 

Locatie:

Lollebeekweg 32
5811 AL Castenray
Telefoon: 0478-579003
www.vakantieboerderij-castenray.nl
miny.tacken@hotmail.com

Actief op Het-UITstapje sinds 16-04-2022

Kantoor en schoolKantoor en school


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com