Camping

Forest Camp De Okkernoot Camping
Forest Camp De Okkernoot Camping
Forest Camp De Okkernoot Camping
Forest Camp De Okkernoot Camping
Forest Camp De Okkernoot Camping
Een okkernoot is de Nederlandse naam voor een walnoot. In onze tuin bevinden zich sinds vele jaren 2 grote okkernoot bomen. Zij zijn het begin van onze verdere aanplant van notenbomen, fruitbomen, kruiden en andere eetbare planten.

Natuurcamping SVR

Onze camping ligt direct tegen het bos aan van de Tienraijse en Swolgense Heide. U kunt hier genieten van de stilte en vele mooie wandelingen maken in dit unieke stukje natuur. U zit midden in de natuur en kunt zo weg stappen het bos in. Vanaf 2022 zijn we een SVR-camping.

U wordt ‘s morgens gewekt door vele fluitende en kwetterende vogels. Onder andere de merel, mussen, vinken, Vlaamse gaai, duiven, de koekoek en de specht kunt u hier aantreffen. Maar ook reeën, runderen, paarden, eekhoorns, bevers en de das hebben hier in de omgeving hun thuis.

Voor wandelaars of fotografen is dit natuurgebied een ware eldorado….

Ook kunt u hier mountainbiken, met de fiets, auto of motor de oude Maasarm-route volgen. U zult versteld staan van de pittoreske en mooie omgeving.


Faciliteiten

Op onze camping zijn de staanplaatsen ruim te noemen; 80 – 100 m2. Voor elke staanplaats is er 10 Amp elektriciteit aanwezig. En de wifi is gratis.

Sanitair: Er zijn 4 wc’s en 3 douches en 1 invalide ruimte met douche en toilet in het recent gebouwde, verwarmde, recreatiegebouw beschikbaar. Ook zijn er (af-)wasplaatsen en is er een stortbak voor chemisch toilet.

Electra: Op het campingterrein zijn meerdere elektra-aansluitingen aanwezig waar u met een campingsnoer elektriciteit kunt aftappen.

Let op! Elektriciteit is max 10 Amp.

Wifi: In het recreatieverblijf en op een gedeelte van het campingterrein is gratis wifi aanwezig.

Kampvuur: Op het terrein is een kampvuurplaats aanwezig waar u een kampvuur kunt maken, barbecueën of op houtvuur kunt koken. Echter voor gebruik altijd aanmelden op kantoor. Buiten deze kampvuurplaats is koken, barbecueën en een kampvuur maken verboden.

Bij de receptie kunt u terecht voor de vraag om een wasje draaien.

Voor een drankje of een borrelhapje of bij slecht weer kunt u in onze tijdelijke huiskamer vertoeven. Er zijn boeken, spelletjes genoeg of u kunt heerlijk genieten van de rust.


Activiteiten

Op de camping wordt er ook soms iets georganiseerd. Het zal veelal een activiteit zijn die te maken heeft met de natuur, rust of iets leerzaams.

U kunt dit lezen op het prikbord in het kantoor of in de huiskamer. U bent natuurlijk geheel vrij om wel of niet mee te doen.

Meer informatie vindt u op de website!

Contactpersoon:

Ernst en Rensje van Leijden-Derriks
06-15600845
info@forestcamp.nl

 

Locatie:

Vlasweg 3
5866 AZ Swolgen

 

Contact aanbieder

 

share: Tip een vriend

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Reviews op Camping

 

Er zijn nog geen beoordelingen. Voeg als eerste een review toe voor Camping.


Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com