Forest Camp De Okkernoot

Forest Camp De Okkernoot
De bedrijfsnaam voor ons bos, camping en appartementen is Forest Camp. Gelegen in Swolgen, een klein dorpje in de gemeente Horst aan de Maas.

De camping, Okkernoot genoemd, is kleinschalige van opzet, waardoor men dicht bij de natuur zit. We zijn vooraan op ons grond een Boomgaard met onder begroeiing (voedselbos) aan het aanleggen. Achter op het weiland hebben we een open plek waar men kan Kamperen. Daar staan ook 2 trekkershutten voor korte overnachtingen.

Ook kunt u verblijven in een vakantiewoning of studio. Het eerste huisje is genaamd: ’t Huuske. De twee studio’s heten Noorderlicht en Oosterloo.

We willen t.z.t. gebruik maken van groene stroom (zonnepanelen/windenergie), natuurlijk groen (veel bomen, struiken, groentetuin enz.) en (her)gebruik van regenwater voor toiletten en tuin besproeiing. Maar dat zal pas in de toekomst kunnen worden gerealiseerd.

Het geheel is een ontspannen plek geworden voor rustzoekers, waarbij je ook op tijd en wijlen wordt vermaakt. Bij vermaak worden er activiteiten ontplooit, waarbij de rust, natuur en eventueel de geschiedenis van de gemeente op de eerste plaats staan.

Het belangrijkste is dat er goed op het milieu wordt gelet.

We willen de gasten het gevoel geven uit maar toch thuis te zijn. Vrijheid en toch regels om alles netjes te laten verlopen. Vooral de rust en de groene omgeving moeten de gasten aantrekken om hier te overnachten.

Locatie Forest Camp De Okkernoot:

Activiteiten van Forest Camp De Okkernoot:

Onze SVR-camping ligt direct tegen het bos aan van de Tienraijse en Swolgense Heide. U kunt hier genieten van de stilte en vele mooie wandelingen.
Forest Camp De Okkernoot
Horst aan de Maas

Contactpersoon:

Ernst en Rensje van Leijden-Derriks
06-15600845
info@forestcamp.nl

 

Locatie:

Vlasweg 3
5866 AZ Swolgen
Telefoon: 0478-201578
www.forestcamp.nl
info@forestcamp.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 20-07-2022

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com