Over turfstekers, Boekweit en Peel Pizza...
![De Landschapsverteller Over turfstekers, Boekweit en Peel Pizza...](https://www.het-uitstapje.nl/content/de-landschapsverteller/2023-11-06-13-20-58.jpg)
![De Landschapsverteller Over turfstekers, Boekweit en Peel Pizza...](https://www.het-uitstapje.nl/content/de-landschapsverteller/Breuken-verbinden-RGB_1.jpg)
![De Landschapsverteller Over turfstekers, Boekweit en Peel Pizza...](https://www.het-uitstapje.nl/content/de-landschapsverteller/boekweit.jpg)
![De Landschapsverteller Over turfstekers, Boekweit en Peel Pizza...](https://www.het-uitstapje.nl/content/de-landschapsverteller/2023-01-15-12-01-33.jpg)
![De Landschapsverteller Over turfstekers, Boekweit en Peel Pizza...](https://www.het-uitstapje.nl/content/de-landschapsverteller/2023-11-06-13-20-58.jpg)
*** BELEEF dit bijzondere Peel arrangement op locatie ***
Met passie deel ik mijn kennis en hobby als gastheer van het landschap Geopark Peelhorst & Maasvallei.
De Landschapsverteller vertelt over turfstekers, Boekweit brand cultuur, Boekweitkoek en Peel Pizza.
Ook over de Peelrandbreuk, het onzichtbare mysterie in de aarde onder de Peelhorst.
De uitkijktoren laat ons uitkijken over de mythische Peel.
Met de workshop Peel Pizza bakken maak je dit beleef arrangement compleet.
Aan het einde van de workshop kan de versgebakken PEEL PIZZA worden opgegeten.
*** De makers van dit arrangement, bakker Ard & De Landschapsverteller, -de nieuwe Peel Pioniers- nemen u graag mee voor deze culinaire en cultuurhistorische BELEEF DAG in de Peel. ***
Klik op de link in het gele vlak op deze pagina.
# Limburgse PEEL PIZZA met Boekweit... Zelf Cultuurhistorie bakken in de Peel #
Met passie deel ik mijn kennis en hobby als gastheer van het landschap Geopark Peelhorst & Maasvallei.
De Landschapsverteller vertelt over turfstekers, Boekweit brand cultuur, Boekweitkoek en Peel Pizza.
Ook over de Peelrandbreuk, het onzichtbare mysterie in de aarde onder de Peelhorst.
De uitkijktoren laat ons uitkijken over de mythische Peel.
Met de workshop Peel Pizza bakken maak je dit beleef arrangement compleet.
Aan het einde van de workshop kan de versgebakken PEEL PIZZA worden opgegeten.
*** De makers van dit arrangement, bakker Ard & De Landschapsverteller, -de nieuwe Peel Pioniers- nemen u graag mee voor deze culinaire en cultuurhistorische BELEEF DAG in de Peel. ***
Klik op de link in het gele vlak op deze pagina.
# Limburgse PEEL PIZZA met Boekweit... Zelf Cultuurhistorie bakken in de Peel #