Paardenfluisteren Workshop

Hippodroom Paardenfluisteren Workshop
Paardenfluisteren is een workschop die leuk en leerzaam, uitdagend en vol inspiratie is. Het levert je onvergetelijke ervaringen en inzichten op waar nog lang over nagepraat wordt. In contact met paarden maak je kennis met je leiderschapkwaliteiten en word je bewust gemaakt van het effect van non-verbale communicatie. Ga deze uitdaging aan en laat je spiegelen door een paard. In zijn natuurlijke spel van contact maken en leiderschap laat hij zien hoe serieus jij in het dagelijks leven genomen wordt.

Wat hebben paarden ons te vertellen?
Paarden communiceren via lichaamstaal en gevoel. Ze reageren vanuit hun pure instinct en reflexen. Het paard treedt in contact en spiegelt de informatie die het krijgt direct terug. Het paard daagt je uit om in het spel van leiden en drijven, het vertrouwen en de volgzaamheid van jezelf te zien.

Wat brengt deze workshop je?
Veel plezier en inzicht op het gebied van communicatie. Ontdekt je persoonlijke communicatiestijl. Ervaar je grenzen en geef deze duidelijk aan. Ervaar de kracht van lichaamstaal en focus. Thema’s als contact maken, richting geven, inleven, intentie en leiderschap passeren de revue.

Locatie:

Scheibaan 50
5062 TN Oisterwijk

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: € 55,00 Per persoon op basis van een groep van 20 personen
Deelnemers: Vanaf 10 deelnemers

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door