Het Groene Woud


Het Groene Woud is het gebied tussen de steden Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. In dit gebied vallen de gemeenten Oirschot, Best, Son en Breughel, Boxtel, Sint Michielsgestel, Vught, Meierijstad, Oisterwijk en Haren. De gemeenten Son en Breughel en Meierijstad vallen tevens binnen de regio Dommelregio. De gemeente Oirschot valt tevens onder de Brabantse Kempen. De gemeenten Vught en Sint Michielsgestel vallen tevens binnen de Meierij van 's-Hertogenbosch.

Deze website bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in de regio Het Groene Woud. Ook vindt u hier verblijfsaccommodaties en interessante horeca. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.

Op Het-UITstapje.nl vindt u leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in Het Groene Woud. Of u nu een groepsactiviteit plant voor een dagje uit met een groep vrienden, collega's, familie of met kinderen; op Het-UITstapje.nl vindt u een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Maar ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg creëren!

Dus plant u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of familiedag? Bekijk dan ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant!BoekenBoeken


NIEUW! Online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop nu 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van Bol.com