Het Groene Woud


Het Groene Woud is het gebied tussen de steden Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. In dit gebied vallen de gemeenten Oirschot, Best, Son en Breughel, Boxtel, Sint Michielsgestel, Vught, Meierijstad, Oisterwijk en Haren. De gemeenten Son en Breughel en Meierijstad vallen tevens binnen de regio Dommelregio. De gemeente Oirschot valt tevens onder de Brabantse Kempen. De gemeenten Vught en Sint Michielsgestel vallen tevens binnen de Meierij van 's-Hertogenbosch.

Het-UITstapje.nl bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in Het Groene Woud. Ook staan hier verblijfsaccommodaties en interessante horecagelegenheden vermeld. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.


Op Het-UITstapje.nl staan leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep, ook in Het Groene Woud. Op zoek naar een groepsactiviteit voor een dagje uit met vrienden, collega's, familie of met kinderen? Op Het-UITstapje.nl staat een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg te creëren!


Organiseert u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuildingactiviteit, kinderfeestje of familiedag? Bekijk dan rustig ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit in Het Groene Woud is.


Bekijk ook onze selectie op UitInHetGroeneWoud.nl of InHetGroeneWoud.com


Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com