De Notelhoeck

De Notelhoeck
Aan de rand van het monumentale Oirschot is Bed and Breakfast De Notelhoeck gevestigd. Het is een luxueuze overnachtingsmogelijkheid met drie zeer complete tweepersoonskamers. Het gezellige centrum van Oirschot ligt op nog geen 10 minuten loopafstand. Wilt u liever wandelen of fietsen in het buitengebied? Vanuit de BenB bent u binnen enkele minuten op de mooiste plekjes van de Brabantse Kempen. BenB De Notelhoeck beschikt over een ruime fietsenberging en ook uw auto kunt u op eigen terrein veilig parkeren.

Tijdens uw verblijf in BenB De Notelhoeck wordt u op uw wenken bediend. De kamers beschikken allemaal over een eigen bad/douche en toilet. Bovendien heeft iedere kamer een tv. Voor het ontbijt wordt u ontvangen in een ruime ontbijtkamer, waar elke ochtend de tafel uitgebreid voor u gedekt wordt.

BenB De Notelhoeck biedt alle ingrediënten voor een zorgeloze kennismaking met één van Nederlands mooiste dorpen. Ga de uitdaging aan en geniet van een onvergetelijke vakantie in Bed and Breakfast De Notelhoeck.

Locatie De Notelhoeck:

Locatie:

Snellaertsstraat 1
5688 CZ Oirschot
Telefoon: 0499-572025
www.denotelhoeck.nl
info@denotelhoeck.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 1-1-2011

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com