Gasterij de Beurs

Gasterij de Beurs
De ober serveert een heerlijk lunchgerecht, aan de bar drinken twee kameraden een biertje, op het terras geniet een echtpaar van een geurige Italiaanse cappuccino met ovenvers appelgebak en in de zaal geniet een familie van een overheerlijk viergangendiner. Dat is Gasterij de Beurs in vogelvlucht. Dit Oirschotse horecabedrijf van Roel en Maartje van de Ven biedt een andere manier van thuiskomen voor iedereen.


In de Gasterij proeft u de gastvrijheid, de gezelligheid en de Brabantse gemoedelijkheid. Maar liefst 60 gasten kunnen neerstrijken in de huiskamer voor een lunch of diner. Aansluitend kunnen bezoekers het avondje uit voortzetten aan de gezellige bar of een van de stamtafels. In de zomer is het terras een aantrekkelijke plek. Terwijl u geniet van de zon en het fantastische uitzicht over de pittoreske historische Markt, spelen de kinderen ongedwongen op het veldje naast de kerk.
Voor bruiloften, vergaderingen, feesten, familiediners en andere gelegenheden beschikt De Beurs over drie zalen die gecombineerd kunnen worden tot één grote zaal. Wilt u ‘De Beurs’ in huis halen? Ook dat kan. Voor uw feest aan huis verzorgen we met passie en inzet de catering.

Locatie Gasterij de Beurs:

Contactpersoon:

Roel van de Ven

 

Locatie:

St. Odulphusstraat 7
5688 BA Oirschot
Telefoon: 0499-572222
www.debeurs-oirschot.nl
info@debeurs-oirschot.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 1-1-2011

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com