Naturentuin Goirle

Naturentuin Goirle
De natuurrijke tuin van Anneke Scholte wordt gesteund door vrijwilligers en tuinvrienden. Het is een inspirerende praktijkplek voor ecologisch tuinieren.

In 2012 gestart op een weiland van 2000 m2 , is er nu een grote soortenrijkdom aan bloeiende planten, de bijbehorende insecten en grotere dieren, meer dan 1000 unieke wilde soorten. Er zijn een moestuin, kruidentuin, vijver, kas, groen hutje, bijenbloemenberg, bijenstal, en vele kleurrijke borders. Je kunt er puur genieten of veel leren. Door samen te werken met de natuur is er in elk seizoen iets te beleven. Voor de eigen tuin is er mogelijkheid tot advies of tuinontwerp. Tevens verkoop van ecologische (bijen)planten. Er is een rolstoelpad en een rolstoel-composttoilet. Voor de kinderen is het een uitdagende tuin (hoekjes, dieren, water, bloemen) met in de zomervakantie een Kaboutercamping met speurtocht.

In deze tuin doen jong en oud ervaringen op die raken en bij blijven. Kom eens kijken ! Combineer een bezoek aan de Naturentuin eventueel met een fiets- of wandeltocht in de mooie omgeving.

Locatie Naturentuin Goirle:

Contactpersoon:

Anneke Scholte
06-305 87 942
anneke@naturentuingoirle.nl

 

Locatie:

Nieuwkerk 2
5051 PN Goirle
Telefoon: 06-305 87 942
www.naturentuingoirle.nl
anneke@naturentuingoirle.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 1-1-2011

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com