Fietsverhuur Brabant

Fietsverhuur Brabant
Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van fietsen. U kunt uw fietstocht op een van onze 2 locaties in Eindhoven beginnen, maar u kunt ook starten op een andere locatie. In overleg spreken we de tijden af voor het bezorgen en ophalen van de rijwielen. Uiteraard leveren wij onze fietsen altijd schoon en in perfecte staat aan.

Naast fiets-, tandem- en stepverhuur hebben wij ook tal van arrangementen, welke u een onvergetelijke dag zullen bezorgen. Dit kan variëren van een fiets-, tandem- of steptocht met (boeren)golf tot een fietstocht gecombineerd met een picknick of afsluiten met een barbecue.

Velorent | Fietsverhuur Brabant
• Waldeck Pyrmontstraat 21, Eindhoven
• Gasfabriek 3, Eindhoven
Telefoon: 040-2112032 | 0497-369344

We hebben 2 locaties in Eindhoven, op loopafstand van het station zit Velorent op het oude NRE-terrein aan de Gasfabriek 3 in het wielercafé Cyklist. Op deze locatie is er een beperkte voorraad van fietsen, tandems en e-bikes, overige fietsen op aanvraag en het reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.
En we hebben een locatie net buiten de rondweg op "de Hurk" in Strijp, aan de Waldeck Pyrmontstraat 21. Hier is voldoende gratis parkeerplaats en hier hebben we alle soorten fietsen op voorraad staan.

Geef bij het reserveren van de fietsen duidelijk aan op welke locatie van Velorent / Fietsverhuur Brabant de fietsen worden afgehaald. Beide locaties hebben ook verschillende openingstijden. Check dit van tevoren om teleurstellingen te voorkomen.

Onze fietsen kunnen ook op locatie worden geleverd en opgehaald. Hiervoor wordt echter altijd transportkosten in rekening gebracht. Deze worden van tevoren bepaald.

Eindhoven is een goede uitvalsbasis voor een fietstocht in de regio. Wij beschikken over zelf samengestelde routes die langs verrassende plekken komen.

Locatie Fietsverhuur Brabant:

Contactpersoon:

Erik en Nicole Heerings
0497-369344
info@fietsverhuurbrabant.nl

 

Locatie:

Waldeck Pyrmontstraat 21
5652 AD Eindhoven
Telefoon: 0497-369344
www.fietsverhuurbrabant.nl
info@fietsverhuurbrabant.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 1-1-2011

Bol AlgemeenBol Algemeen

OutdoorOutdoor


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com