De Beukentuin

De Beukentuin
De Beukentuin is een modern biologisch bedrijf met biologische zeugen, biggen, vleesvarkens en akkerland. Op het land worden voergewassen voor de varkens verbouwd.

Wij ontvangen graag bezoekers. Heb je al ooit een varken van dichtbij gezien? Bij ons kun je ze aanraken en met de biggen knuffelen. En als je durft mag je mee in het strobed waar de zeugen slapen. Er is een gezellige bezoekersruimte met terras. En voor de kinderen is er ook van alles te doen. Ze kunnen springen op de airtrampoline, graven in de enorme zandbak, voetballen, skelter rijden.

Bij de Beukentuin is van alles te doen: biggenknuffeldagen, biggenexcursie of tour-de-boer (voor data even op de site kijken). Verder organiseren we: kinderfeestjes, vrijgezellenuitjes, familiedag maar bij ons kan heel veel! Informeer naar de mogelijkheden of kijk eens bij arrangementen wat we zoal te bieden hebben. Van harte nodigen wij u uit onze boerderij te bezoeken en te genieten van wat de Beukentuin allemaal te bieden heeft. De sfeer, de rust, de ruimte en het uitzicht zullen u zeker aanstaan!

Locatie De Beukentuin:

Contactpersoon:

Arno en Ghislaine Baijens
06-33 76 10 03
informatie@beukentuin.nl

 

Locatie:

Ingenieur Mettropweg 3
5528 NV Hoogeloon
Telefoon: 06-33 76 10 03
www.beukentuin.nl
informatie@beukentuin.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 15-03-2011

Bol AlgemeenBol Algemeen

Pre-zomer 2024Pre-zomer 2024


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com