Philips fruittuin

Philips fruittuin
Pannenkoekenhuis De Proeftuin: smullen in de boomgaard
U bent van harte welkom in Pannenkoekenhuis de Proeftuin. Geniet van een lentewandeling tussen de appel- en perenbomen en ontdek hoe de appeltjes en peertjes al beginnen te groeien!

In september 2008 hebben wij ons pannenkoekenhuis De Proeftuin geopend! Midden in de boomgaard kun je in alle rust genieten van vele soorten pannenkoeken. Ook serveren wij soep, kleine (lunch)gerechten met streekproducten en fruit uit onze boomgaard. En niet te vergeten: onze 'oven'heerlijke appeltaart.

In onze Landwinkel verkopen we de streekproducten die we ook verwerken in de gerechten die worden geserveerd in De Proeftuin. Geniet zo thuis nog na van je uitje naar Philips Fruittuin!

Altijd wat te doen
Philips Fruittuin heeft ook Doe Dingen! Wil je meer weten over de natuur en de fruitteelt? Kom dan eens langs voor onze dagelijkse excursies. Wij bieden ook workshops aan, waarin je zelf de mooiste creaties maakt met natuurlijke materialen. Op het Belevingsplein geven boeren uit de regio regelmatig uitleg over hun producten. Deze kun je natuurlijk proeven in De Proeftuin! Nóg meer genieten van de rust die de natuur ons biedt? Relax in een van onze hangmatten, op een bankje, of tijdens een picknick in de boomgaard.

Kinderactiviteiten
Ook de kinderen vermaken zich prima bij Philips Fruittuin. Vóór of na de pannenkoek kun je je uitleven in het speeltuintje, op speurtocht gaan door de boomgaard of een spelletjesparcours volgen. Ook kun je bij ons terecht voor kinderfeestjes en -workshops.

Verbinding tussen stad en natuur
Philips Fruittuin is uitgekozen om één van de drie Stadspoorten van Eindhoven te worden en ligt middenin de groene corridor, een 'groene loper' die Eindhoven met natuurgebied Het Groene Woud verbindt. In de toekomst willen we op ons bedrijf dan ook nóg meer gaan vertellen over dit prachtige stukje natuur in onze regio!

Locatie Philips fruittuin:

Contactpersoon:

Carlos en Anneke Faes
06-5131 9636
info@philipsfruittuin.nl

 

Locatie:

Oirschotsedijk 14a
5651 GC Eindhoven
Telefoon: 040-262 14 53
www.philipsfruittuin.nl
info@philipsfruittuin.nl


Toegankelijkheidsinformatie

Actief op Het-UITstapje sinds 11-05-2011

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com