Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen
De monumentale Villa van Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Hier, op een steenworp afstand Den Bosch, geniet u van ieder moment tot in de kleinste details.

Tafelen & Borrelen

Strijk neer op het prachtige terras voor een welverdiende borrel, geniet van heerlijke lunchgerechten of reserveer een diner voor twee in het stijlvolle restaurant van het landhuis. Het team van Landgoed Huize Bergen weet u op vele manieren culinair te verrassen met gerechten geïnspireerd op het seizoen.

Overnachten & Genieten

Overnachten is mogelijk in een van de stijlvolle hotelkamers, of mogelijk –één keer– in de romantische bruidssuite. Verschillende hotelkamer types zijn gesitueerd in gastenverblijven op het landgoed. Ontwaak met het harmonieuze gefluit van de vogels uit het park en start uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in het sfeervolle restaurant van de centraal gelegen Villa.

Trouwen & Vieren

Niets zo romantisch als trouwen op een landgoed. Als officiële trouwlocatie geeft u hier elkaar het Ja-woord. Proost op jullie geluk in de Salon, diner bij kaarslicht in authentieke stijlkamers en dans tot in de late uurtjes onder de klok van het Koetshuis. Samen met jullie maakt het team van Landgoed Huize Bergen jullie dag onvergetelijk.

Meetings & Events

Met 20 verschillende vergaderzalen is Landgoed Huize Bergen de ideale vergaderlocatie in Brabant. Goed bereikbaar, van alle faciliteiten voorzien en met oprecht persoonlijke service.




Locatie Landgoed Huize Bergen:

Contactpersoon:

Reserveringen
0736580400
reserveringen@huizebergen.nl

 

Locatie:

Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
Telefoon: 073-6580400
www.huizebergen.nl
welkom@huizebergen.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 17-05-2011

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com