StroHotel Aalshof

StroHotel Aalshof
In Brabant is het er nog. Nostalgische boerderijen, uitgestrekte weilanden, agrarische grond en knusse dorpen. Hier zeggen mensen waar het op staat, eet men wat de pot schaft en kent de gezelligheid geen tijd tijdens de oogstfeesten.

Oer-Brabands en daarom de ideale plek om lekker weg te dromen en te genieten van een welverdiende vakantie, weekend of een zakelijke meeting.

Het gloednieuwe StroHotel op het terrein van de voormalige fruitkwekerij De Aalshof gaat naadloos op in dit decor. Deze unieke accommodatie is namelijk gebouwd met pakken stro en leem. Het stro is een restproduct van de landbouw uit de omgeving, de leem komt regelrecht uit de nabijgelegen Maas. Ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk, maar bovenal: gezellig, knus en heel comfortabel.

Fietsers in de omgeving die op zoek zijn naar een bijzondere overnachting, gezinnen die graag overnachten in een natuurlijke omgeving, families of vriendengroepen op zoek naar een groepsaccommodatie of bedrijven die op een unieke, rustige en comfortabele locatie willen vergaderen of workshops willen geven; iedereen is welkom bij StroHotel Aalshof!

Locatie StroHotel Aalshof:

Contactpersoon:

Conny van den Besselaar
0485 31 14 74
info@aalshof.nl

 

Locatie:

St. Hubertseweg 9
5443 ND Haps
Telefoon: 06 39 14 77 09
www.aalshof.nl
info@aalshof.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 19-12-2011

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com