Bed and Breakfast Tussen Broek en Duin

Bed and Breakfast Tussen Broek en Duin
Beleef, proef en ervaar Vincent van Gogh! Kom overnachten in B&B Tussen Broek en Duin. Onze B&B Tussen Broek en Duin, in Helvoirt, staat op een steenworp afstand van de Oude Kerk, dat Vincent schetste in 1874. Maak een wandeling en bekijk het erfgoed van Van Gogh. De B&B is niet ver van De Efteling, de Loonse en Drunense Duinen, Den Bosch en Tilburg. Twee ruime tweepersoonskamers zijn voorzien van alle comfort. Capaciteit 4 volw en 1 baby. Kamer 1 heeft een extra afsluitbare baby/peuterhoek met kinderbedje. Op verzoek kan in plaats van het kinderbed een 5e bed(vouwbed) worden bijgezet. Badkamer met douche en apart toilet. Parkeren gratis voor op naast de B&B. Uw fietsen kunnen in de garage, elektrische fietsen kunt u opladen. Geniet van onze tuin en het uitstekende ontbijt. Restaurants op loopafstand. n- en uitchecktijden kan in overleg, wij zijn flexibel. U bent van harte welkom in het gemoedelijke dorp Helvoirt in Brabant. Mail of bel ons gerust voor een aanvraag. E-mailadres: tussenbroekenduin@gmail.com, tel. 0411 642565 of 06 29490101. Tot ziens in Helvoirt. Een mooie plek in Noord-Brabant, voor iedereen die even tot rust wil komen. Ook zeer geschikt voor een weekendje weg, midweek of een korte vakantie.

Ga eens wandelen of fietsen in Brabant, met vertrek vanuit Helvoirt. In samenwerking met restaurants in de omgeving bieden wij u ook arrangementen aan.

Bezoekt u een conferentie bij bijvoorbeeld De Guldenberg, Emmaus of volgt u een talencursus bij Regina Coeli? Ook voor u is onze B&B uitermate geschikt.

Bezoekt u Helvoirt om zakelijke redenen? In alle rust kunt u werken met een goede wifi internetverbinding op uw kamer.

NIEUW! Van Gogh Fietsroute komt langs B&B Tussen Broek en Duin. Meer informatie en een link naar de fietsroute vindt u op onze website, onder het kopje 'De omgeving'

Locatie Bed and Breakfast Tussen Broek en Duin:

Contactpersoon:

Tonnie en Ad van Opstal
06-29490101
tussenbroekenduin@gmail.com

 

Locatie:

Broekwal 2
5268 HC Helvoirt
Telefoon: 0411- 642565
www.tussenbroekenduin.nl
tussenbroekenduin@gmail.com


Actief op Het-UITstapje sinds 23-06-2014

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com