Kloosterhotel ZIN

Kloosterhotel ZIN
Dit voormalig klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter, maar de sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Glazen façades zorgen voor verbinding met de natuur en diepe zichtlijnen over het landgoed creëren een gevoel van ruimte. Kwaliteit komt voort uit eenvoud en is terug te vinden in de uitstraling van de 8 zalen en 39 hotelkamers. Hier vindt u persoonlijke aandacht en heerlijke gerechten uit de 100% biologische keuken.

Om de effectiviteit van een dag te verhogen stimuleren wij gasten om mee te gaan met het kloosterritme. Het laat groepen komen tot inspirerende gesprekken, en het vinden van antwoorden op vragen die er toe doen. Gasten kunnen onthaasten, verdiepen, ontdekken en ontwikkelen om individueel sterker te worden voor de groep.

Kloosterhotel ZIN biedt onder andere ruimte voor een- of meerdaagse conferenties, vergaderingen, trainingsprogramma’s, summercourses en retraites. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten. In alle gevallen ontvangt u een passend aanbod en kunt u rekenen op onze betrokkenheid.

Gastvrijheid is voor kloosterhotel ZIN een belangrijk uitgangspunt, wij laten u graag thuis en gezien voelen!

Locatie Kloosterhotel ZIN:

Locatie:

Boxtelseweg 58
5261 NE Vught
Telefoon: 073-658 80 00
www.kloosterhotelzin.nl
welkom@kloosterhotelzin.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 18-09-2014

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com