Ruw en Ruig

Ruw en Ruig
‘Ruw&Ruig is Puur echt en ongekunsteld’

Lidwina Charpentier is beeldend kunstenaar. Ze studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, handvaardigheid en tekenen aan de Fontys Hogeschool Tilburg en volgde de opleiding kunstzinnige Therapie aan de Hogeschool Leiden. Ze startte in 2011 haar unieke en duurzame onderneming Ruw&Ruig. Daarnaast werkt zij als autonoom beeldend kunstenaar.

STREEKDIEZIJN
Zo heet het nieuwe merk dat laat zien dat er van ruwe wol hoogwaardig ‘diezijn’ gemaakt kan worden. Met de oeroude vilttechniek ontwerpt en maakt Ruw&Ruig direct van de ruwe ongewassen wol hoogwaardige producten zoals tassen - zitmatten - interieuraccessoires - akoestische panelen-stoffen en plaids. En nog veel meer dan dat. Ruw&Ruig biedt maatwerk. Lidwina gaat ver. Ze daagt uit, gaat een stap verder door het onmogelijke mogelijk te maken. Zo ook rondom het thema sterven. Kistkleden, reisdekens en afscheidskorven. Allemaal van vilt eventueel gecombineerd met andere materialen.

HIP EN HANDGEMAAKT
Een spel tussen gangbaar, eigenwijs, ambacht en kunst. Alles is altijd anders. Hip en handgemaakt met zorg voor natuur en milieu. De gebruikte ruwe wol komt van schapenkuddes uit de omgeving. Zo is de cirkel van grondstof vervaardigen en verkopen heel klein. Ze verzorgt workshops vilten en zorgt voor maatwerk. Exposities in binnen en buitenland demonstreren haar bijzondere talent voor beeldende kunst. ‘Dit is waar mijn hart ligt. Dat is wat ik ben’.

Lidwina Charpentier
Beeldend KunstenaarLocatie Ruw en Ruig:

Contactpersoon:

Lidwina Charpentier
06-40729711
lidwina.charpentier@gmail.com

 

Locatie:

Grinsel 73A
5275 JN Den Dungen
Telefoon: 06-40729711
www.lidwinacharpentier.nl
lidwina.charpentier@gmail.com

Actief op Het-UITstapje sinds 20-10-2014

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com