Edelsmederij Puur en pracht

Welkom bij Edelsmederij puur & pracht!

Met veel plezier maak ik unieke juwelen voor u, naar eigen idee en naar uw wens.

Monique, de goudsmid van puur & pracht, ontwerpt samen met u prachtige sieraden, de tekening wordt op papier gemaakt of kan als digitaal 3D ontwerp worden weergegeven. Wanneer het vrijblijvende ontwerp helemaal naar uw zin is, zal het sieraad op ambachtelijke wijze gemaakt worden. Eventueel in combinatie met moderne technieken.

De keuze tussen verschillende materialen, afwerkingen en gebruik van edelstenen, maakt ieder sieraad uniek! Daarnaast kunnen er ook bestaande sieraden worden veranderd of omgesmolten en worden reparaties aan gouden of zilveren sieraden met zorg uitgevoerd. Ook herinneringssieraden met verwerking van as of een vingerafdruk kunnen worden gerealiseerd.

Horlogebatterijen worden in de meeste gevallen vervangen terwijl u wacht en voor het repareren van horloges werken we samen met een uitstekende horlogemaker.
puur & pracht biedt verschillende leuke en inspirerende workshops vanaf 4 personen. Deze zijn eventueel uit te breiden met een (uitgebreide) lunch. Voor het volgen van de workshops heeft u geen ervaring nodig om tot een verrassend en origineel resultaat te komen.

Tijdens alle workshops kunt u onbeperkt genieten van koffie, thee of fris. En natuurlijk zorgen we voor wat lekkers! Heeft u andere wensen of ideeën? Alles is bespreekbaar. De workshops worden gegeven aan minimaal 4 tot maximaal 7 personen.

Loop eens binnen of kijk op onze site voor meer informatie.

Tot ziens bij Edelsmederij puur & pracht!Locatie Edelsmederij Puur en pracht:

Contactpersoon:

Monique van Dorp
06-54258902 of 0411-64 42 82
monique@puurenpracht.nl

 

Locatie:

De Schutsboom 9
5268 EP Helvoirt
Telefoon: 0411-644282
www.puurenpracht.nl/
monique@puurenpracht.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 13-05-2016

BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com