Camping De Torenvalk

Camping De Torenvalk
Minicamping / B&B De Torenvalk ligt net buiten Grashoek (gemeente Peel en Maas), aan de rand van nationaal park de Groote Peel. Onze kindvriendelijke accommodatie ligt aan de rand van een heerlijk bosgebied met diverse wandel- en fietspaden. Dit maakt een vakantie bij de Torenvalk uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers. Voor motorrijders zijn er mooie toertochten uit te zetten vanuit ons “plekske” zoals een dorpentocht langs de Maas, een rondje zuid Limburg en via Duitsland weer terug.

Op de camping staan ook onze karakteristieke Pipowagen “Klaproos” met luifel en buitenkeuken, een compleet en luxe vakantieverblijf. Verder Vintage caravan "Juffertje" een compleet uitgeruste caravan van 60 jaar oud helemaal opgeknapt. In onze Bed & Breakfast hebben we drie kamers en een eet/ zitkamer. Ideaal voor vrienden of familie die geen eigen kampeermiddel (bij zich) hebben, maar wel willen blijven overnachting.

Kampeerders die geen zin hebben in massatoerisme of schreeuwende commercie voelen zich in onze 'groene oase' zeker thuis. In onze minicamping kampeer je in een landschapstuin, met daarin een speeltuintje voor de kleintjes en een vuurplaats voor de gezelligheid. Voor de tent kampeerders hebben we voor slecht weer een overdekte buitenkeuken met zitje. Niet voor niets zijn we door de ANWB uitgeroepen tot Charme camping

Locatie Camping De Torenvalk:

Contactpersoon:

Will en Gerrie van Engeland
077-3744693
info@campingdetorenvalk.nl

 

Locatie:

Ontginningsweg 9
5985 ND Grashoek
Telefoon: 077-3744693
www.campingdetorenvalk.nl/
info@campingdetorenvalk.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 11-12-2020

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com