Bed and Breakfast Mir Lo

Bed and Breakfast Mir Lo
Wij zijn Miriam en Robin. We zijn echte levensgenieters en houden ervan om u als gast daarvan mee te laten genieten. We houden van gezelligheid, koken, lekker eten, borrelen en nieuwe mensen ontmoeten. Italië en Frankrijk zijn onze favoriete vakantiebestemmingen, maar we zoeken het ook graag verder weg om andere culturen te ontdekken. In ons bedrijf Fornitalia komen al onze passies samen. We laten onze gasten daar ook graag van meegenieten in de vorm van huisgemaakte pizza’s.

Kom gezellig logeren in onze kleinschalige B&B in kersendorp Mierlo. B&B Mir Lo ligt tegenover het prachtige Mierlose bos Molenheide aan de doorgaande weg tussen Mierlo en Geldrop.

B&B Mir Lo ligt op loop- en fietsafstand van diverse restaurants in Mierlo en omliggende dorpen. Sinds 2020 is ook afhalen of bezorgen bij steeds meer restaurants een optie. Wij geven u graag suggesties. Een huisgemaakte pizza behoort soms ook tot de mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden.

Een goed bed, een lekker ontbijt, een vriendelijke gastvrouw en gastheer die het u naar de zin willen maken. Tijdens uw verblijf bij ons draait het om u! Wij zien uit naar uw komst.

Locatie Bed and Breakfast Mir Lo:

Contactpersoon:

Miriam & Robin
06-14779749
miriam@mir-lo.nl

 

Locatie:

Sint Catharinaweg 2
5731 SB Mierlo
Telefoon: 06-14779749
www.mir-lo.nl
miriam@mir-lo.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 07-04-2021

BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com