Eindje Touren

Eindje Touren
Dé hit van deze tijd!

Wij zijn dé plek om je duurzame maar stoere scootertour door Eindhoven en omgeving te maken. Boek met je vrienden, collega’s of familie een tour met onze e-choppers om er 3 uur lang, lekker en stijlvol uit te zijn. Vanaf het bruisende Strijp-S start je aan één van de door ons zorgvuldig uitgezette routes die het beste bij jouw groep past.

We zijn trots op onze samenwerking met De Oude Telefooncentrale op Strijp-S, waarmee we een toplocatie en perfecte kwaliteit kunnen bieden als startpunt voor iedere tour.

Ga je voor de stoere Harl-E? Of toch de nostalgische Poeg? Voor iedereen in de groep is er wel een model of kleur te vinden zodat je op je gemak op je stalen ros zit.

Door de geluidsarme e-choppers wordt je tour nog comfortabeler en socialer, je maakt onderweg makkelijk een praatje met de rest van de groep. Lukt het je niet om iedereen tegelijk te spreken, maak dan gerust een tussenstop voor een hapje of drankje in een gezellig park of horecagelegenheid langs de route.

Onze e-choppers zijn voorzien van telefoonhouders waar je eenvoudig je telefoon met route in klikt. Oplaadkabeltje erin en je hebt na je tour nog batterij over om je mooie foto’s online te zetten! (en Eindje Touren te taggen natuurlijk)

Wacht niet langer!
App je vrienden, collega’s of familie om een datum af te spreken en boek direct je Eindje Touren op www.eindjetouren.nl

Locatie Eindje Touren:

Activiteiten van Eindje Touren:

Door de geluidsarme e-choppers wordt je tour comfortabel. Je maakt onderweg makkelijk een praatje met de rest van de groep.
Eindje Touren
Eindhoven
Door de geluidsarme e-choppers wordt je tour comfortabel. Je maakt onderweg makkelijk een praatje met de rest van de groep.
Eindje Touren
Eindhoven

Contactpersoon:

De Oude Telefooncentrale
telefooncentrale@eindjetouren.nl

 

Locatie:

Professor Horowitzstraat 200
5651 GW Eindhoven
www.eindjetouren.nl
telefooncentrale@eindjetouren.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 29-08-2021

BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com