Blauwebessenland

Blauwebessenland
Aan de Limburgse zijde van de Mariapeel is in het plaatsje America Blauwebessenland gevestigd. Blauwebessenland richt zich voornamelijk op verkoop van verse, geconserveerde en verwerkte blauwe bessenproducten, toerisme en promotie van deze heerlijke en gezonde fruitsoort. Men mag dan ook wel spreken van superfood.

Rondom Blauwebessenland met al zijn faciliteiten bevindt zich het productiebedrijf met ca 10 hectare aan blauwe bessenpercelen.

In 2013 heeft Tom samen met zijn vrouw Gaby zijn jongensdroom verwezenlijkt. Samen zijn wij naast het ouderlijk bedrijf aan de rand van de Maria Peel, in het plaatsje America een winkel met blauwe bessen en de producten hiervan gestart. Omdat wij tussen Toverland, Aardbeienland en ’t Platteland liggen, zijn we tot de toepasselijke naam Blauwebessenland gekomen.

Blauwebessenland heeft een winkel waar je een groot scala aan blauwe bessenproducten kunt kopen. In het blauwe bessenseizoen zijn er verse blauwe bessen te koop, maar kun je ook zelf lekker het veld in om zelf je blauwe bessen te plukken. Daarom is dit de uitgelezen plek als je lekker wilt genieten van alle rust. Lekker genieten van de vrije natuur tussen de blauwe bessen struiken of lekker genieten van een kopje koffie met eigen gemaakt blauwe bessengebak, schepijs of een lunch op het terras tussen de blauwe bessenpercelen. In 2019/2020 hebben we ons bedrijf uitgebreid met een binnenspeeltuin.

Locatie Blauwebessenland:

Locatie:

Dorperpeelweg 1
5966 PM America
Telefoon: 0493–380782
www.blauwebessenland.nl
info@blauwebessenland.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 19-10-2021

Bol AlgemeenBol Algemeen

OutdoorOutdoor


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com