Voor Anker

Voor Anker
Voor Anker vormt de multifunctionele ‘toegangspoort’ tot Landgoed Wellenseind. De bezoeker vindt er alles wat een lekkere wandeling compleet kan maken. Zowel binnen als buiten bevinden zich sfeervolle plekken om te zitten, nog wat na te praten en de honger te stillen of de dorst te lessen. De winkel biedt een mooi assortiment streekproducten, waarvan een deel op ons eigen landgoed tot stand is gekomen.

Onze workshops & activiteiten
Bent u op zoek naar een locatie voor een activiteit voor uw teamuitje, familiedag, kinderfeest of dergelijke, dan bent u bij ontmoetingscentrum Voor Anker op Landgoed Wellenseind aan het juiste adres.

Vanwege de fantastische ligging van Landgoed Wellenseind, zijn er tal van activiteiten mogelijk. Dit kan zijnde als activiteit, maar ook als aanvulling op een vergadering, training, lunch of andere bijeenkomsten.

Ontmoetingscentrum Voor Anker organiseert vanuit één locatie uitdagende, maar vooral creatieve activiteiten en workshops. Op Landgoed Wellenseind is heel het jaar door wat te beleven, zowel voor jong als oud en biedt een uniek dagje uit!

Onderaan de pagina vindt u tal van mogelijkheden. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvende informatie en advies.

Creatieve workshops

Bent u niet direct op zoek naar fysiek bezig zijn, maar wilt u liever creatief of uitdaging aangaan met uw groep? Bij ontmoetingscentrum Voor Anker heeft u de mogelijkheid om samen een workshop te volgen. Haal uw creatief talent naar boven en neem een kijkje bij onze uiteenlopende workshops.

Locatie Voor Anker:

Contactpersoon:

Marieke & Willeke
013-7635302
info@vooranker.nl

 

Locatie:

Dunsedijk 3A
5094 BA Lage Mierde
Telefoon: 013-7635302
www.vooranker.nl
info@vooranker.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 03-01-2022

Kerst 2022Kerst 2022


Heerlijk online (kerst)shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com