In de 7e Hemel

In de 7e Hemel
Wij, Patrick en Hanneke, hebben elkaar in 2007 ontmoet tijdens het uitlaten van onze honden Tila en Max. Er ontstond een relatie tussen de twee honden en tussen ons duurde dat ook niet lang.

Al snel gingen we op zoek naar een toekomst waarin we, behalve samen leven, ook samen konden werken. Vanuit onze gezamenlijke passie voor natuur, groen en rust vonden we een plek waar we onze dromen konden verwezenlijken: in Grashoek aan de Belgenhoek nummer 7. Hier wonen we sinds 2014.

In de 7e hemel
Belgenhoek 7 is een mooie en rustige locatie. Het totale perceel van 2ha is omringt door kleinschalige akkers en bossen. Iedereen die ons bezoekt, wordt geraakt door de rust en de ruimte. Het voelt hier alsof je in de wolken bent. In combinatie met ons huisnummer ontstond zo de naam In de 7e hemel.

Het gezinsleven
Inmiddels is ons gezin gegroeid en hebben we een dochter gekregen: Anne. We willen haar graag laten opgroeien in het groen, met oog voor het buitenleven en met kennis van groente en fruit die op een duurzame manier wordt geteeld.

Liefde voor bijen
Patrick is imker. Nadat hij zijn opleiding in 2009 bij de NBV heeft (Nederlandse bijenvereniging) afgerond, kreeg hij zijn eerste volk. Inmiddels hebben we een aantal volken. De bijenstal op ons erf geeft ruimte aan ongeveer 16 volken. Dus als blijkt dat er in de omgeving voldoende voedsel voor de bijen is, breiden we het aantal volken in de toekomst verder uit.

Passie voor flora
Na de HAVO koos Hanneke voor een HBO opleiding in commercie, vormgeving en communicatie. Al werkend in deze branche miste ze creativiteit. Van jongs af aan voelt Hanneke al een passie voor het buitenleven, tuinen en planten. Dus heeft ze zich in de avonduren omgeschoold. Sinds 2010 is Hanneke professioneel tuinontwerper en heeft ze haar eigen bedrijf: Passie voor flora.

In de bloemenpluktuin kan Hanneke haar kennis toepassen. Ze creëert hier kleurrijke, weelderige bloemen borders (dus geen strak aangelegde tuintjes) waarin mensen op ideeën kunnen komen voor hun eigen tuin/border.

In onze vakantiehuisjes ontbreekt het u aan niets. Er is een volwaardige keuken (incl. vaatwasser). De gezellig ingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de afgesloten eigen tuin en in de ruime slaapkamer staat een heerlijke boxspring. U kunt op diverse plekken op het erf genieten van de natuur, zittend op een lekker bankje in de zon of schaduw. Het overdekte buitenterras is in de maanden mei tot en met oktober open voor een hapje of een drankje.

Locatie In de 7e Hemel:

Contactpersoon:

Hanneke en Patrick Villerius
06-14270456 / 06-53772502
info@inde7ehemel.com

 

Locatie:

Belgenhoek 7
5985 NJ Grashoek
Telefoon: 06-14270456 / 06-53772502
www.inde7ehemel.com
info@inde7ehemel.com


Actief op Het-UITstapje sinds 06-02-2022

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com