Robert's Kruidentuin

Robert's Kruidentuin
Robert van Tilborgh heeft zijn groene stekje gevonden bij de kloostertuinen
in Steyl. Hier is Robert volledig in zijn element en zorgt hij voor de 'vergeten groenten' en de kruiden- en moestuin van de paters.

Wie door de toegangspoort loopt, wordt terstond gegrepen door de serene rust die binnen de muren heerst. Groen, groen en nog eens groen. Hier en daar is nog voldoende werk aan de winkel. Maar Robert neemt ruim de tijd voor zijn kruidentuin. Een bezoekje is zeker de moeite waard. En laat u dan ook even bijpraten door Robert, in de wereld van wellicht voor u nog onbekende soorten.

Sinds 2020 zit Robert van Tilborgh met zijn enthousiaste groep vrijwilligers in de kruidentuin van de Kloostertuinen op Steyl. Hier vindt u een groot assortiment aan eetbare bloemen en (thee)kruiden. Laat u verrassen door alle kleuren, geuren en smaken.

Vanuit de kruidentuin kunt u ook de rest van de kloostertuin en de grotten bezoeken. U kunt hier ook yoga- en taichi-oefeningen doen. Heel zen dus. En er zijn nog zoveel plannen! Maar alles op zijn tijd. En het moet natuurlijk geen kermis worden. Hoofdzaak is dat de rust en harmonie niet in het gedrang komen. Daar waken de paters ook wel voor.

De tuinen in het kloosterpark tegenover Missiehuis St.Michael zijn vrij toegankelijk. Robert: „Er komen hier veel wandelaars uit de buurt, maar ook toevallige passanten. Kinderen proberen we lekker te maken met natuurlijk snoep, zoals chocoladekruid.” „Er ontstaat hier van alles”. Robert vervolgt: „Mensen komen spontaan met plantjes en struikjes aanzetten.”

Iedereen is welkom! Bel, stuur een bericht of kom langs.

Locatie Robert's Kruidentuin:

Contactpersoon:

Robert van Tilborgh
06-36096008
robertskruidentuin@gmail.com

 

Locatie:

Sint Michaelstraat 7
5935 BL Steyl
Telefoon: 06-36096008
robertskruidentuin@gmail.com


Actief op Het-UITstapje sinds 21-05-2022

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com