ons Boerderijke

ons Boerderijke
In het Brabantse Eerde, een klein dorp tussen Veghel, Sint-Oedenrode en Schijndel, ligt te midden van een aangenaam landelijk gebied 'ons Boerderijke'.

Een mooie, rustige bosrijke omgeving nabij de Eerdse bergen met veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het bevindt zich op het erf van een oud melkveehouderij. De melkkoeien zijn er niet meer, maar door de andere dieren heerst de sfeer er nog steeds!

'ons Boerderijke' is als nieuwbouw in 2008 in boerderijstijl opgetrokken en is volledig rolstoeltoegankelijk uitgevoerd: geen drempels, brede (schuif)deuren, miva-toilet en andere gebruiksvriendelijke faciliteiten.

Doordeweeks is de woning in gebruik als centrum voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking (dinsdag t/m donderdag). In de weekenden wordt de woning verhuurd als recreatiewoning.

Huifkar
Niets is zo gezellig als met een grotere groep fijn op pad te gaan met de huifkar. Samen met familie of collega's op ontdekkingstocht in Meierijstad! De huifkar van ons Boerderijke heeft comfortabele banken waardoor je op een relaxte manier er samen op uit kunt trekken!

Familie van de Meerakker

Locatie ons Boerderijke:

Contactpersoon:

Ad en Petra van de Meerakker
06-12594182
meerakker@home.nl

 

Locatie:

De kuilen 19
5466 PN Eerde
Telefoon: 06-30696961
www.onsboerderijke.nl
info@onsboerderijke.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 14-08-2022

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com