SSR Studio

SSR Studio
TMS heeft al sinds 1993 ervaring in het maken van opnames. Aanvankelijk werkten wij nog met analoge meersporenrecorders. Inmiddels zijn de technieken enorm vooruitgegaan, waardoor al geruime tijd met Pro Tools, Logic wordt gewerkt

Nadat we alle opnames meerdere malen op diverse sporen hebben gemaakt, worden ze uitvoerig geëdit en gemixt. Na het mixen gaat het product naar onze masteringsuite, waar het tot in detail wordt gemasterd.

TMS beschikt over uitstekend apparatuur, wat ons in staat stelt om in combinatie met ons zeer goed luisterend oor het maximale uit jouw product te halen.

Bij ons kunnen zowel soloartiesten als bands terecht.

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren?
Verras de vrijgezel door hem of haar een eigen cd samen met jullie gezelschap op te nemen. SSR biedt u alle mogelijkheden om een leuke middag in een echte studio door te brengen en een cd op te nemen.

Vrijgezellenfeestprogramma:
Je maakt vooraf een keuze uit ons enorm assortiment van orkestbanden zodat het grootste gedeelte van de groep het lied thuis al kan in studeren.
Als je bij ons komt gaan we eerst samen het lied repeteren. Daarna ga je met zijn allen de studio in om het op te nemen. Tijdens de opname word je professioneel bijgestaan door 1 van onze geluidstechnici. Tevens is er een mogelijkheid om foto's of video-opnames te maken.

Als we gaan opnemen krijgt iedereen een koptelefoon op en ga je met zijn allen tegelijk zingen. Als de opname klaar is, wordt alles bewerkt om nog even de puntjes op de i te zetten.

Locatie SSR Studio:

Contactpersoon:

Patrick Schouten
06-50260799
patrick@ssrstudio.nl

 

Locatie:

Montfortlaan 1
5688 NM Oirschot
Telefoon: 06-50260799
www.ssrstudio.nl
patrick@ssrstudio.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 30-01-2023

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com