In de Witte Dame

In de Witte Dame
Deze brasserie en het vriendelijke hotel zijn al jaar en dag een begrip in het dorp Grubbenvorst en de omgeving Horst aan de Maas. Vanwege de historische achtergrond, want dit pand kent al sinds het bestaan in de negentiende eeuw, de functie van café en herberg, én de legende van De Witte Dame verhaalt hier. Als trekpleister biedt deze mooie plek ruimte aan een breed publiek, zowel om gezellig wat te eten en drinken, of comfortabel te overnachten.

Aan diverse fiets- en wandelroutes, knooppunt 83, en het Pieterpad gelegen, is In de Witte Dame zeer geliefd bij fietsers en wandelaars om even neer te strijken tijdens de tocht. Het ruime terras en de vernieuwde brasserie bieden voldoende plek en een ruime kaart. Maar ook als uitgangspunt voor korte vakanties ligt het hotel ideaal. Zoals gezegd om te fietsen of wandelen, maar ook voor het verkennen van de omgeving met de auto, want via de pond bereik je snel de andere kant van de Maas, of in een mum van tijd bereik je de snelweg of Venlo via de provinciale wegen. Dit maakt de plaats ook geliefd bij de zakelijke gast, want een persoonlijke begroeting en fijne bereikbaarheid maakt een verblijf zoveel meer ontspannen!
Het oog voor de persoonlijke begroeting is hier nog aanwezig, en graag geven we iedere bezoeker dan ook onze tips mee! Of het nu gaat om de keuze uit onze menukaart, bierselectie of wijnen. Of het bezoek van de omgeving. Hier is veel te doen en beleven, en In de Witte Dame vind je dan je geliefde rustpunt. Van harte welkom!

Locatie In de Witte Dame:

Activiteiten van In de Witte Dame:

Gemoedelijk restaurant toegankelijk voor een breed publiek!
In de Witte Dame
Horst aan de Maas
Vriendelijk en persoonlijk hotel, prachtig gerenoveerd. Aantrekkelijk voor toerist en zakelijke gast, ook vanwege de bereikbaarheid.
In de Witte Dame
Mooi en comfortabel terras in een groene omgeving en wijds zicht over het groenste plein van de regio. Met voldoende parkeergelegenheid.
In de Witte Dame
Horst aan de Maas

Contactpersoon:

Leontien Bos
077-3557200
hotel@indewittedame.nl

 

Locatie:

Pastoor Vullinghsplein 14
5971 CB Grubbenvorst
Telefoon: 077-3557200
www.indewittedame.nl
hotel@indewittedame.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 06-04-2023

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com