B&B De Hoogstam

B&B De Hoogstam
Wij verwelkomen je graag in onze B&B gelegen aan de rand van het dorpje Vijlen. Door onze unieke ligging midden in het Zuid-Limburgse heuvelland, kun je optimaal genieten van de groenrijke omgeving met uitgestrekte weilanden en bossen. Ook heb je, door de hogere ligging in de heuvels, een uniek uitzicht over het met 5-sterren bekroonde heuvellandschap.

De B&B is recent gebouwd in de stijl van ons eigen karakteristieke huis uit 1870, dat vroeger deel uitmaakte van een boerderij. Wij hebben dit rond 2000 geheel gerenoveerd en in oude stijl herbouwd.

Ook bij de B&B hebben we door het gebruik van originele materialen zoals veldbrandsteen, kunradersteen en eikenhout de authentieke uitstraling weten te behouden. De B&B past perfect in het Limburgse landschap waar nog veel vakwerkhuizen en veldbrandhuizen te zien zijn.

Bij ons kun je fietsen, MTBen, wandelen, hardlopen, trailrunning en lekker ontspannen in onze prachtige boomgaard met oude hoogstambomen en een uniek uitzicht over het schitterende heuvellandschap.

Locatie B&B De Hoogstam:

Contactpersoon:

Bert Vanwersch
+31(0)610765146
info@dehoogstam.nl

 

Locatie:

Hilleshagerweg 8
6294 AP Vijlen
Telefoon: +31(0)610765146
www.dehoogstam.nl
info@dehoogstam.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 14-11-2023

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com