Landgoed de Hilkensberg

Landgoed de Hilkensberg
We nodigen je graag uit om Landgoed de Hilkensberg te komen ontdekken! In ons landhuis hebben wij 12 sfeervol ingerichte hotelkamers. We hebben 2-persoons, 3-persoons en 4-persoons kamers. De kamers zijn ingericht met mooie natuurlijke materialen en voorzien van heerlijke bedden en elk een eigen badkamer. Daarnaast kan je ook komen overnachten in een van onze knusse houten huisjes. Dit zijn 4-persoons huisjes die voorzien zijn van een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en badkamer. In de ochtend maken we graag een ontbijtje voor je klaar in onze Landhuiskamer, waarbij we rekening houden met jouw wensen. Neem een duik in onze natuurzwemvijver, speel een spelletje in onze Tuinkamer, schuif aan bij ons dagelijkse kampvuur en ontmoet onze dieren tijdens een wandeling over het landgoed.

Eigenaren John en Angelique woonden aanvankelijk zelf in het landhuis dat inmiddels is omgebouwd tot hotel. Ze zijn gestart met de verhuur van de 10 houten huisjes die je achteraan op ons landgoed vindt: “De houten huisjes hebben we in 2018 geheel zelf gebouwd. Ook de meubeltjes in de huisjes zijn met veel liefde door ons zelf gemaakt. We genoten zo van het creëren van de beleving en het ontvangen van gasten, dat we in 2020 de beslissing maakten om uit te breiden en ons eigen landhuis om te bouwen tot hotel. We hebben er toen 12 hotelkamers in gemaakt.” Verder zijn er verschillende plekken gecreëerd voor rust en verbinding. Zoals het paviljoenhuis, de tuinkamer en de stilteruimte.

Alles wat je op het landgoed ziet is volledig door de eigenaren zelf ontworpen: “Alles is ontstaan vanuit intuïtie. We laten ons leiden door wat er door ons heen stroomt. We bewonderen iedere dag weer wat er allemaal om ons heen gebeurt. We geven het ruimte en laten het ontstaan. Vergelijk ons met een stukje natuur. Alles komt en gaat. Van prachtige eenjarige bloemen tot de stevige eiken die hier jaren blijven staan. Alles mag er zijn.”

Wij hebben fietsen (elektrisch en normaal) beschikbaar om te huren.

Locatie Landgoed de Hilkensberg:

Contactpersoon:

John en Angelique
077-4632800
info@hilkensberg.nl

 

Locatie:

Hilkensbergweg 5
5872 CH Broekhuizen
Telefoon: 077-4632800
www.hilkensberg.nl
info@hilkensberg.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 30-11-2023

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com