Kamperen

Camping Landgoed De Gortmeule Kamperen
Camping Landgoed De Gortmeule Kamperen
Camping Landgoed De Gortmeule Kamperen
Camping Landgoed De Gortmeule Kamperen
Camping Landgoed De Gortmeule Kamperen
Camping Landgoed de Gortmeule ligt in de beschutting van de buiten bedrijf zijnde boerderij en een houtsingel, even buiten de bebouwde kom van Horst (2km). Langs de boerderij komt geen doorgaand verkeer. Het biedt U een ideale gelegenheid om er eens lekker uit te zijn!

De Gortmeule is een kleine maar fijne camping met 19 plaatsen, voorzien van stroomaansluitingen. Tevens kan men een chalet huren.

Er zijn goede sanitaire voorzieningen met 2 douches, 3 toiletten, een urinoir, 4 wasbakken, 3 aanrechten met koud en warm water, een wasmachine en centrifuge. Onze doucheruimte is in het voor- en naseizoen lekker verwarmd!

Het is een kindvriendelijke camping: er is o.a. een speelweide met speeltoestellen, fietsjes, skelters en steppen, een grote trampoline en zandbak.

Er is ook een recreatieruimte aanwezig, uitgevoerd met verschillende spellen, zoals tafeltennis, tafelvoetbal, sjoelbak en diverse zitjes. Ideaal bij wat minder weer!
Voor de recreatieruimte is, tussen de hoogstam fruitbomen, een Jeu-de-boules baan aangelegd.

Verder is er een dierenweide met kippen, konijnen en pony's.

Er is bij ons gelegenheid om fietsen te huren en er is een overdekte fietsenstalling waar elektrische fietsen opgeladen kunnen worden.

Ook kampeerders met een camper zijn bij ons van harte welkom!

Kijk voor meer "sprekende" indrukken op onze website www.gortmeule.nl!

Contactpersoon:

Pascal & Sandra Cuijpers
06-19261741
info@gortmeule.nl

 

Locatie:

Gortmolenweg 19
5961 NX Horst

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

De camping is geopend vanaf 15 maart t/m 31 okotber. 't Winkelke en landgoed is het hele jaar geopend van zons opgang tot zonsondergang
Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Maart,April,Mei,Juni,Juli,Aug,Sept,Okt