Camping Landgoed De Gortmeule

Camping Landgoed De Gortmeule
S.V.R.-Camping Landgoed De Gortmeule ligt in de beschutting van de buiten bedrijf zijnde boerderij en een houtsingel, even buiten de bebouwde kom van Horst (2km). Langs de boerderij komt geen doorgaand verkeer. Het biedt een ideale gelegenheid om er eens lekker uit te zijn! Vanuit het landgoed loop je direct natuur de Castenrayse-vennen in en op enkele kilometers liggen de Schadeijksebossen.

De Gortmeule is een kleine maar fijne camping met 19 plaatsen, voorzien van stroomaansluitingen. Tevens kan men een chalet huren.

Er zijn goede sanitaire voorzieningen met 2 douches, 3 toiletten, een urinoir, 4 wasbakken, 3 aanrechten met koud en warm water, een wasmachine en centrifuge. Onze doucheruimte is in het voor- en naseizoen lekker verwarmd!

Het is een kindvriendelijke camping: er is o.a. een speelweide met speeltoestellen, fietsjes, skelters en steppen, een grote trampoline en zandbak.

Er is ook een recreatieruimte aanwezig, uitgevoerd met verschillende spellen, zoals tafelvoetbal, sjoelbak en diverse zitjes. Ideaal bij wat minder weer! Voor de recreatieruimte is, tussen de hoogstam fruitbomen, een Jeu-de-boules baan aangelegd.

Verder is er een dierenweide met kippen, konijnen en pony's.

Er is bij ons gelegenheid om fietsen te huren en er is een overdekte fietsenstalling waar elektrische fietsen opgeladen kunnen worden.

Ook kampeerders met een camper zijn bij ons van harte welkom!

Kijk op www.gortmeule.nl voor nog meer informatie en 'sprekende' indrukken.

Locatie Camping Landgoed De Gortmeule:

Activiteiten van Camping Landgoed De Gortmeule:

Camping Landgoed de Gortmeule ligt even buiten de bebouwde kom van Horst. Een kleine maar fijne camping met 19 plaatsen. Tevens kan men chalets huren.
Camping Landgoed De Gortmeule
Horst aan de Maas

Contactpersoon:

Pascal & Sandra Cuijpers
06-19261741
info@gortmeule.nl

 

Locatie:

Gortmolenweg 19
5961 NX Horst
Telefoon: 06-19261741
www.gortmeule.nl
info@gortmeule.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 27-01-2022

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com