La Casserole

La Casserole
Over La Casserole Luxe Catering

Dit familiebedrijf is opgestart in de jaren 80 in Son en bestaat ondertussen ruim 39 jaar. La Casserole wordt al die jaren al gerund door Alphons Vroomen en enkele jaren geleden zijn z’n 2 zoons Laurens en Stephan Vroomen op jonge leeftijd ook in de zaak gekomen. Stephan regelt alles op onze eigen locaties en Laurens is vooral verantwoordelijk voor de catering op externe locaties. Op kantoor werken 3 medewerkers die zich continu bezighouden met de verkoop en aftersales. Daarnaast werken er nog circa 25 fulltime medewerkers binnen het bedrijf, waaronder onze chef-kok Jeroen van Hamont. Jeroen is voorheen werkzaam geweest bij diverse Michelin-sterren restaurants en heeft nu bij La Casserole Luxe Catering de leiding over onze keukenbrigade.


Vernieuwend in entertainment

Het team van cateraar La Casserole is steeds op zoek naar de leukste en nieuwste mogelijkheden op het gebied van o.a. verlichting, decoratie en entertainment. Dit kan geregeld worden op onze eigen locaties of op een locatie bij u thuis. Wij hebben vele materialen waarmee wij uw gekozen locatie kunnen omtoveren tot een groot feest. Maar wij hebben ook zelf vele mooie locaties in bezit waar u ook uw feest kunt laten verzorgen door ons.


Ruim aanbod feesten & uitjes

La Casserole heeft een ruim aanbod op het gebied van leuke feesten en uitjes. Wij voorzien uw personeelsfeest of bedrijfsfeest van een origineel thema, denk hierbij aan Arabisch, Moulin Rouge, Halloween of Hollands. De locatie wordt geheel in stijl aangekleed en het entertainment zorgt voor de ultieme beleving. De sfeer wordt echter niet alleen gecreëerd door de decoratie en het entertainment, maar ook het buffet en de heerlijke hapjes zijn helemaal in stijl! Onze cateringservice legt namelijk de nadruk op Service. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is!


Voor ieder wat wils

Uw familiefeest krijgt een extra dimensie door een leuke, interactieve activiteit. Solex rijden, fietsen op een tandem of een leuke quiz zijn activiteiten waar jong en oud gezellig aan deel kan nemen, maar ook voor degene die meer uitdaging zoeken zijn er tal van mogelijkheden. Na de gezellige activiteiten kunt u heerlijk gaan genieten van een warm en koud buffet, barbecue, walking diner of culinair diner. Wij zijn ook erg actief op het gebied van leuke workshops, bijvoorbeeld bloemschikken, koeien pimpen, schilderij maken, sieraden maken, zelfverdediging, percussie, pokeren, graffiti, glasblazen of we gaan naar buiten voor een actieve workshop boogschieten, schermen, valkenieren of bubble voetbal. Salsa dansen, line dancing of kaartleggen kunnen een leuke aanvulling zijn op uw themafeest. Workshops zijn erg geschikt voor een vrijgezellenfeest, familiedag of een gezellig teamuitje om je collega’s wat beter te leren kennen.


Locaties van La Casserole

La Casserole exploiteert inmiddels 4 feestlocaties. Al deze gebouwen zijn een rijksmonument. Alle feesten en partijen die wij in deze accommodaties verzorgen hebben over het algemeen een speciaal karakter. Tevens is op culinair gebied alles bespreekbaar en helpen wij u ook graag met de verzorging van gezellige muzikale omlijsting of workshops. Zelf organiseren wij ook leuke kookworkshops, waarna u met uw gasten kunt genieten van een zelfbereid diner. Al onze gelegenheden beschikken over 1 of 2 terrassen waar u bij mooi weer gezellig met uw gasten kunt borrelen. Kasteel Henkenshage beschikt daarnaast ook over een prachtige kasteeltuin. Parkeergelegenheid is overal voldoende aanwezig en alles ruimtes en voorzieningen zijn rolstoelvriendelijk. Zo is het makkelijk te bereiken voor iedereen.

Locatie La Casserole:

Contactpersonen:

Informatie en reserveringen
0499-375537
info@la-casserole.nl

Toon den Ambtman
0499-375537
keuken@la-casserole.nl

 

Locatie:

Bedrijfsweg 7
5683 CM Best
Telefoon: 0499-375537
www.la-casserole.nl
info@la-casserole.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 01-12-2022

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!



Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com