Bakkerij Gerards-Steeghs workshops

Bakkerij Gerards-Steeghs workshops
Bakkerij Gerards – Steeghs hanteert een groot assortiment dagverse producten: Limburgse Vlaaien, taarten, klein gebak, speciaalbrood, brood, stokbrood, hartige broodjes en belegde broodjes.

Zorg- en leerbakkerij Ard biedt personen, die vanwege een beperking niet of moeilijk kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt, een interessante en waardevolle dagbesteding in de bakkerij. De ervaring leert, dat deze personen helemaal opbloeien door hun werkzaamheden in de bakkerij en in het bakkersvak.
Limburgse vlaaien, van oudsher een van de bekendste streekproducten uit Limburg. In onze Vlaaienworkshops wordt uitgebreid aandacht besteed aan de plaatselijke regioproducten (streekproducten) die hiervoor gebruikt worden.

In onze bakkerij worden iedere dag een groot assortiment Limburgse vlaaien op de ambachtelijke wijze vervaardigd. Ook is er de mogelijkheid om via internet een brievenbusvlaai te bestellen, dit kan via www.artvlaai.nl. Op deze manier wordt het voor mensen buiten Limburg ook mogelijk zo’n heerlijke Limburgse vlaai op een makkelijke manier samen te stellen.

Bakken is een feestje, samen met de familie!
Familiedagen of spontane familiebezoekjes, iets wat vroeger zo normaal was, maar nu door alle drukte steeds vaker aan ons voorbij gaat.

Maak je familiedag, teamuitje of vriendendag compleet met deze Limburgse Traditie.

Locatie Bakkerij Gerards-Steeghs workshops:

Contactpersoon:

Ard en May Gerards-Steeghs
077-3981430
info@bakkerijgerards.nl

 

Locatie:

Loevestraat 22
5961 TX Horst
Telefoon: 077-3981430
www.bakkerijgerards.nl
info@bakkerijgerards.nl

Actief op Het-UITstapje sinds 10-02-2022

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com