Paradijsvogels

Paradijsvogels
Bij de Paradijsvogels komt de hemel het dichtst bij de aarde.
Schitterend gelegen vakwerkboerderij in het zuidelijke Geuldal met vele mogelijkheden voor overnachten en activiteiten.
Overnachten in de Groepsaccommodatie Hoeve ten Bosch van 20-40 pers, vakantiewoning Huize ten Bosch ( 4- 10 pers) een trekkershut ( 2 pers) en de spannende Hut tussen de bomen ( 2 pers.)
Onze activiteiten voor groepen zijn interessant voor bedrijfsuitstapjes, families, vriendengroepen, vereniging en vrijgezellenfeestjes.
Denk aan bergboerengolf, schapendrijven, boogschieten, huifkartocht, pimp m'n klomp. schilderen mergelcarven, pizza's of vlaaienbakken, bbq, boogschieten en veel meer. Maar ook een lunch, koffie en vlaai, vergaderarrangement en een huwelijksfeest in onze groene omgeving. Onze plek - uw feestje ( We noemen dit groen-sharing).
Zelfs voor Zuid Limburg is dit een unieke plek met een fantastisch 30 km ver landschap over Geuldal en Ardennen, meerdere landschapsterrassen, boomgaard, vuurplaats, bos in nabijheid en veel eigen plek. U zult er zich meteen thuisvoelen in een familieaire, ontspannen sfeer sfeer. Voor dagprogramma's en ook enekle activiteit.
reserveren is wel noodzakelijk. r
ee in vakwerk gdorp Vijlen, midden in de natuur, veel ruimte en rust. Een fantastische plek wat het Zuid-Limburgse landschap betreft. Voor activiteiten en overnachten.

Locatie Paradijsvogels:

Activiteiten van Paradijsvogels:

Bergboerengolf is heel uniek, alleen te spelen in Zuid-Limburg. Wij hebben een mooie hoogstamboomgaard (biologisch beheerd) en heel landschappelijk.
Paradijsvogels
Het boogschieten is binnen. Ook voor kinderen zijn er lichtere bogen beschikbaar.
Een lichte krachtsport en doelgericht.
Paradijsvogels
Feestruimte rondom een open overkapping, openlucht of in de activiteitenschuur. Er is ruimte voor eigen invulling.
Paradijsvogels
Vaals
GPS hike in het zuidelijke Geuldal, een van de mooiste plekjes van Nederland.
Paradijsvogels
Creatief bezig zijn met mergelsteen. De zachte gele steen die onder de grond zit in Zuid-Limburg is heel makkelijk te bewerken. Voor jong en oud.
Paradijsvogels
Mergelcarven in de zachte Zuid-Limburgse steen uit de grotten van Valkenburg is heel gemakkelijk te bewerken. Dus voor jong en oud. Creatief.
Paradijsvogels
Vaals
Kleine vergaderlocatie voor 5-8 personen op een knusse zolder in absolute stilteomgeving. Of tot 25 personen op de schuurzolder of nog groter kan ook.
Paradijsvogels
Vaals
Lekker creatief bezig zijn. Twee klompjes beschilderen van ca 12 cm lang. Lekker samen bezig zijn en verrassend veelzijdig.
Paradijsvogels
Pimp m'n klomp is laagdrempelig schilderen. Elke deelnemer krijgt een paar blanke houten klompen van ca 12 cm lengte en dan hup aan de gang.
Paradijsvogels
U gaat samen met de herder en zijn honden schapendrijven in verschillende spelonderdelen. Liefst in 2 groepen die met elkaar in competitie gaan.
Paradijsvogels
Vlaaienbakken op grootmoeders wijze met eenvoudige ingredienten.
Paradijsvogels

Contactpersoon:

Paul Franssen
06-46432582
info@paradijsvogels.nl

 

Locatie:

Cottessen 12
6294 NE Vijlen
Telefoon: 06-46432582
www.paradijsvogels.nl
info@paradijsvogels.nl


Actief op Het-UITstapje sinds 27-11-2022

Bol AlgemeenBol Algemeen


Heerlijk online en veilig shoppen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com